Beauty's...
Keep calm and get a fashionparty

Fashionparty

Een avond gezellig bijkletsen met vriendinnen, familie en/of kennissen onder het genot van een hapje en een drankje.  Een party organiseren is niet alleen ontzettend leuk, U houdt er als organisator ook wat aan over! Als gastvrouw ontvangt u 10% van de omzet aan korting op uw aankopen bij Beauty's...!

 

Hoe werkt het:

- Het kost niets om een Fashionparty te boeken;

- Beauty's... komt op een afgesproken avond bij u thuis en tovert uw woonkamer om tot een winkel met mooie fashion en accessoires;

- Als u minimaal 7 gasten (vriendinnen, kennissen) uitnodigt, zit u helemaal goed;

- Uw gasten ontvangen deze avond 5% korting op hun aankopen vanaf € 60,-.

- U als gastvrouw ontvangt 10% van de omzet aan korting op uw aankopen bij Beauty's..., hoe meer kopende gasten er zijn, hoe meer korting u ontvangt! Voor iedere nieuwe afspraak die dezelfde avond nog wordt gemaakt, ontvangt u als gastvrouw € 2,50. Deze korting kan al heel snel oplopen tot tientallen Euro’s! Bovenop deze flinke korting, ontvangt de gastvrouw een leuk cadeau!

Woont u binnen een uurtje rijden van Nieuwegein (Utrecht) en hebt u zin om een avond met uw vriendinnen, familie en/of kennissen te shoppen in uw eigen woonkamer? Neem dan contact op met Judith via beautysstudio1@gmail.com!